Algemene voorwaarden

Wijzigingen
Wijzigingen in het aantal opgegeven personen of dagen moeten minimaal 1 week voor aankomst met de ondernemer worden overlegd.

Betalingen
1. Je kunt je betaling voldoen via de betaallink bij de reserveringsbevestiging. Daarbij hanteren wij twee termijnen: de eerste termijn van 30% van de totale boekingssom is een week na je boeking.  De tweede termijn van 70% van de totale boekingssom is 4 weken voor aankomst. Bij korte termijnboekingen – vier weken of korter voor de boekingsperiode – dient de totale boekingssom binnen vijf werkdagen te worden gerealiseerd. Bij boekingen op de zeer korte termijn (korter dan 7 dagen voor aanvang van de boekingsperiode) dient de totale boekingssom per direct te worden voldaan. Het bedrag moet uiterlijk drie dagen voor aanvang van de boekingsperiode op onze rekening staan.
2. De genoemde kampeertarieven zijn exclusief de te betalen toeristenbelasting. De toeristenbelasting is gelijk aan het gemeente Súdwest Fryslân berekende tarief.
3. Alle kampeertarieven zijn, voor zover van toepassing, inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Annulering

  1. Bij annulering van de overeenkomst betaalt de recreant een vergoeding aan de ondernemer, deze bedraagt bij;
  • Annulering meer dan 3 maanden voor de ingangsdatum, 15% van de overeengekomen prijs.
  • Annulering binnen 3 tot 2 maanden voor de ingangsdatum, 50% van de overeengekomen prijs.
  • Annulering binnen 2 maanden tot 1 week voor de ingangsdatum, 90% van de overeengekomen prijs
  • Annulering 1 week voor de dag van de ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs.
  1. Bij annulering wordt de recreant in ieder geval 25 euro administratiekosten in rekening gebracht. Indien door bemiddeling van de recreant de plaats door een derde wordt gereserveerd en betaald voor eenzelfde periode worden alleen de administratiekosten in rekening gebracht.
  2. De toeristenbelasting wordt, over de nachten dat je er niet was, gerestitueerd bij een (deel)annulering, mits dit voor aankomst gemeld is.

Wij adviseren je een annuleringsverzekering in overweging te nemen.

Aansprakelijkheid
Je onderneemt je vakantie op eigen risico. Alle kosten voortvloeiend uit schade aan het terrein van Koekoek en de waard veroorzaakt door de recreant, komen voor rekening van de recreant. Het is ons niet mogelijk enige aansprakelijkheid te aanvaarden voor schade of letsel, berokkend aan de bezoeker(s), door welke oorzaak deze schade of dit letsel dan ook is ontstaan. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor het verlies, diefstal of beschadiging van eigendommen, geld inbegrepen. Wij adviseren je een reisverzekering af te sluiten.

Aankomst en vertrek
Bij aankomst graag melden bij Abel of Annewil. Mocht er even niemand zijn, bel ons dan, de telefoonnummers staan op de deur van het toiletgebouw. Op ons kampeerterrein ben je welkom vanaf 12:00 uur. We verzoeken je om op de dag van vertrek voor 12:00 uur de kampeerplek weer te verlaten. Bij vertrek van ons kampeerterrein je plek graag netjes en schoon achterlaten en al het afval gescheiden (glas, papier, groen, plastic/drankkartons en rest) naar de afvalcontainers brengen aan het begin van het terrein.

Vuur, barbecue en roken
Roken is overal op ons terrein niet toegestaan.
Je kunt vuur maken in de vuurschaal op de betegelde vuurplaats tussen de moestuin en de stretchtent. Op andere plekken of manieren vuur maken is verboden. Barbecueën is wel toegestaan, maar alleen met deugdelijk materiaal, niet te dicht op de grond (i.v.m. verbranden gras, niet te dicht bij de tent en zonder dat anderen last hebben van de rook en de geur. Houd s.v.p. een emmer water bij de hand!

Ontruiming
Bij niet naleving van de regels behouden wij ons het recht voor je te verzoeken het kampeerterrein onmiddellijk te verlaten, zonder dat wij ons verplichten tot restitutie van de betaalde boekingssom.

Terrein en behoud van het gras
Spaar de grasmat. Gebruik alleen geperforeerd grondzeil of nog liever zogenaamde ‘doorgroeimatten’ waar het gras doorheen kan groeien. Dit zijn rubberen matten met zichtbaar kleine gaatjes erin, te koop bij elke kampeerwinkel. Gaten en geulen graven in het terrein is niet toegestaan, ook niet bij regen!

Auto’s, fietsen en parkeren
We hebben een natuurlijk en kindvriendelijk terrein. Auto’s zijn daarom niet toegestaan op het terrein. Je kunt je de spullen met een kruiwagen of de platte kar even naar je plek brengen. We hebben op ons terrein een beperkte parkeerplaats, maar vlak bij het kampeerterrein is een gratis openbare parkeerplaats. Graag stapvoets rijden op ons erf en rekening houden met spelende kinderen! Fietsen zijn toegestaan op de kampeerplekken.

Honden
Honden zijn van harte welkom op het terrein, maar ze moeten wel aangelijnd blijven. Uitlaten buiten het terrein van Koekoek en de waard. NB: er geldt een poepruimplicht in heel de gemeente Súdwest Fryslân (ook in losloopgebieden).

Chemisch toilet
Helaas beschikken wij niet over een mogelijkheid tot het legen van een chemisch toilet.

Schoon terrein en sanitair
Wij doen ons best om terrein en sanitair zo netjes en schoon mogelijk aan te bieden. We waarderen het als je bijdraagt om het zo te houden. Laat nergens etensresten of afval achter, want dat trekt ongedierte aan. Afwassen graag alleen in de daarvoor aangewezen afwasplekken. Begeleid s.v.p. je kleine kinderen naar het toilet.

Tot slot: houd rekening met andere kampeerders en met de buren, maar bovenal: geniet van dit droomplekje aan de Geeuw!

Scroll naar boven